Actie's

Verrassende aanbieding voor Schaerer Coffee Joy

Met deze koffiemachine heeft Schaerer voor u de volgende generatie van volledig
automatische koffieapparaten ontwikkeld.
Laat u verrassen door een ongeevenaarde aanbieding voor de Schaerer Coffee Joy!

Een aanbieding die u nergens anders zult aantreffen.

Natuurlijk, en dat geldt voor alle andere koffieapparaten van CinC bv, hoort deze machine in de juiste bedrijfssituatie te functioneren en daarom is het belangrijk om samen met u vast te stellen of de Schaerer Joy voor u de juiste automaat op de juiste plaats is. Vraag via ons contactformulier een vrijblijvende inventarisatie aan of bel 088 - 2 101 101.

 

Als u overstapt naar CinC doen wij u een mooie welkomstaanbieding.

Aanbod 1 : Wilt u weg bij uw huidige leverancier terwijl uw leasecontract nog even loopt? Als u nu besluit een nieuw CinC automaat aan te schaffen, betalen wij de laatste 3 huurtermijnen van uw huidige automaat.

Aanbod 2 : Uw automaat moet eigenlijk nog even mee maar u wilt toch over naar een andere koffie en u heeft daar een ander apparaat voor nodig. In dat geval geven wij de hoogste inruilwaarde voor uw huidige automaat.

Aanbod 3 : Uw huidige automaat voldoet prima maar u wilt best overstappen naar CinC. Dan krijgt u van ons als blijk van welkom een tegoedbon die u kunt besteden bij de toekomstige aankoop van uw nieuwe CinC koffieapparaat. In dit geval kunnen wij de service op uw oude automaat in de meeste gevallen gewoon overnemen.