Automaten

Alle automaten

Uw koffievoorziening moet zijn afgestemd op uw individuele bedrijfssituatie. Dit is vaak per bedrijf, soms zelfs per afdeling en mogelijk ook nog eens per seizoen verschillend. Daarom is het belangrijk te kiezen voor koffie-zetmethoden waarvan de eigenschappen aansluiten bij de behoeften van uw hele bedrijf. Uw keuze is tenslotte voor een aantal jaren. 
 
 
 
 
 
 
 
 
U kunt bijvoorbeeld kiezen voor snel en eenvoudig. Voordelig, weinig schoonmaken en geen koffieresten in uw apparaat maar wel een voortreffelijke koffie, cappuccino, cacao etc., binnen enkele seconden. CinC biedt hiervoor met de Easy Taste serie alle mogelijkheden. Zeker wanneer er in korte tijd behoefte is aan veel goede koffie is dit de ideale koffiezetmethode.
 

                                           

Als u niet direct met alle trends wilt meewaaien en het liefst filterkoffie wilt zoals vroeger thuis. Gewone koffie, zwart of met melk en/of suiker. Dan biedt de CinC Classic Taste serie de oplossing. Gemalen koffie in een metalen filter (milieuvriendelijker dan papieren filters), heet water en een wat langere zet-tijd om de koffie de prettige smaak en het aroma te geven, zoals vroeger.

 

 

 

 

Voor diegenen die op het werk koffie van gastronomische kwaliteit prefereren heeft CinC het Pure Taste en het Superior Taste concept. Van boon tot koffie in één proces. Kwaliteit neemt zijn tijd. Toch wel 30 tot 40 seconden voor een overheerlijke espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato etc. Een tikkeltje duurder dan de meest prijsgunstige oplossing maar voor de liefhebber die personeel en klanten alleen het beste wil voorschotelen nog altijd een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

De CinC Cap2Cup capsule machine combineert gemak en weinig onderhoud met behoud van de optimale smaak van versgemalen bonen. Dit is een ideaal apparaat in een omgeving met slechts enkele gebruikers.

CinC doet voor geen enkele zetmethode concessie aan smaak en kwaliteit. Door zorgvuldig melangeren en branden houden we deze optimaal. Daarnaast is de kwaliteit van de apparatuur, de service, het onderhoud én de betrouwbaarheid van uw leverancier bepalend voor een zorgeloze koffievoorziening. Wij van CinC denken, met meer dan 100 jaar ervaring in huis, die waardevolle en betrouwbare leverancier te zijn. Wij zien er naar uit om uw koffie te mogen verzorgen.