Koel water uit onze waterkoelers

Drink overal koel en gezond leidingwater, milieuvriendelijk en kostenbewust.

Omdat, zoals uit testen blijkt, drinkwater van de hoogste kwaliteit zo uit uw Nederlandse waterleiding komt en transport en opslag van de grote flessen bronwater zeer milieubelastend is, verkoopt Cool in Companies uit principe uitsluitend waterkoelers die worden aangesloten op de beste bron die u zich kunt wensen, namelijk het Nederlandse waterleidingnet.

Cool in Companies levert daarvoor een aantal duurzame leidingwaterkoelers, vrijstaande - en tafelmodellen, desgewenst met koolzuuroptie en compleet met Brita waterfilters waardoor dit van huis uit uitstekende water nog gezonder en smakelijker wordt. Waarom zou u extra betalen voor zogenaamd bronwater als de kwaliteit van uw leidingwater beter is.

Het onderscheid tussen gefilterd en ongefilterd water kunt u proeven en zien. Bij ongefilterd water zullen kalkranden in bekers en glazen verschijnen en een laagje op de dranken zelf. Bij gefilterd water komt maar één ding naar boven: de pure smaak, en dat proeft u.

De BRITA Waterfilters filteren niet alleen smaak- en geur verstorende stoffen zoals kalk en chloor uit het water, maar ook metalen zoals lood en koper die via de leidingen in het drinkwater terecht kunnen komen. Gefilterd water is lekkerder en gezonder.

Vrijblijvend advies/offerte