Koffie, thee en meer ...

Koffie

CinC doet voor geen enkele koffiezetmethode concessie aan smaak en kwaliteit. Door zorgvuldig melangeren en branden houden we deze voor alle koffievariaties optimaal. Voor iedere zetmethode heeft CinC bewust drie prima koffies laten ontwikkelen. CinC’s no 1, CinC’s no 2 en CinC’s no 3. Simpelweg omdat de keuze uit meer dan drie koffies alleen maar betekent meer keuze uit steeds minder kwaliteit!

Topping

Een niet te onderschatten ingrediënt! Het melkbestanddeel voor uw automatenkoffie hoort als zodanig natuurlijk ook uit 100% melkpoeder te bestaan. Vaak wordt dit melkpoeder vermengd met goedkopere ingrediënten, soms wel tot 50%, en verkocht onder de aanduiding topping. Dit vermengen gaat ten koste van de smaak van uw koffievariaties met melk én van de stevigheid en houdbaarheid van de schuimlaag op uw cappuccino’s, macchiato’s etc. Vandaar dat CinC u aanraadt geen enkele concessie te doen aan de kwaliteit van “topping” en te kiezen voor de 100% magere melkpoeder van CinC. Dat is simpelweg de beste keuze.

Thee

Als theeleverancier heeft CinC gekozen voor Masters in Tea. Een bedrijf met een ruime ervaring in theeproductie en theehandel vanuit Sri Lanka. Dit bedrijf gebruikt uitsluitend de beste soorten hand geplukte thee en natuurlijke ingrediënten. Zij leveren ons hun heerlijke SUNLEAF Original Teas en hun exclusieve Tea of Live Pyramid. Daarnaast draagt de thee die CinC inkoopt bij Masters in Tea middels de Fair-grounds Foundation ook nog eens bij aan de ontwikkeling en het welzijn van de Sri Lankese werknemers van de theeplantages.

Meer....

Ook alle andere ingrediënten en toebehoren voor complete professionele drankenvoorziening leveren wij tegen de hoogste kwaliteit, zoals bijvoorbeeld onze bekers. Daar brandt u tenminste niet gelijk uw vingers aan!

Verder levert CinC artikelen zoals Cup a Soup soepsachets en soepdispensers, cacao, suiker, suikersticks, Candarel zoetstof, creamersticks, melkcups, roerstaafjes, koffie- thee- en waterbekers, koekjes zoals mixed bicuits en Speculoos, reinigingsartikelen voor automaten, Brita waterfilters, onderkasten, bekerdispensers, afvalbakken, residuzakken etc.

En... vandaag besteld, morgen in huis! Bestel nu in de shop >>