Koffie

Fresh Brew Koffie


Als u het liefst de subtiele smaak van filterkoffie wilt zoals vroeger thuis en niet zo bevattelijk bent voor trends of de smaak van verse bonen koffie gewoon te krachtig vind, is Fresh Brew koffie in uw bedrijf de beste oplossing. Gemalen koffie in een metalen filter (milieuvriendelijker dan papieren filters), heet water en een wat langere zet-tijd om de koffie de prettige smaak en het aroma te geven, zoals vroeger.

Ook voor Fresh Brew ontwikkelde CinC drie prima koffies:

CinC’s No 3 Fresh Brew Coffee. Zonder meer een prima koffie. Precies het melange dat de Italianen zo waarderen. Aromatisch, vol en krachtig. Prima voor een stevige espresso of schuimige cappuccino.

CinC’s No 2 Fresh Brew Coffee. Dé koffie blend die wij Noord Europeanen prefereren. Zacht en aromatisch. Zonder de stevige Italiaanse afdronk en daardoor zeer geschikt voor onze manier van koffiedrinken, de hele dag door regelmatig genieten van een gevuld kopje koffie.

CinC No 1 Fresh Brew Coffee. Koffie zoals wij hem bij CinC graag drinken! Een (h)eerlijke Fairtrade koffie met het zachte aroma van CinC’s no. 2 echter met een vleugje pit, als een draai aan de pepermolen.

Alle Fresh Brew koffies van CinC hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en worden ook nog eens volledig klimaat neutraal geproduceerd.