Koffie

Instant koffie


Op het werk vaak nog steeds de beste keuze. U medewerkers zijn met hun werk bezig en niet met de koffieautomaat. En deze moet nu eenmaal gereinigd en onderhouden worden. Instant koffie is snel en eenvoudig gezet. U heeft geen koffieresten in uw apparaat en het behoeft weinig onderhoud.

En met de uitstekende kwaliteit Instant koffie van CinC zet u een voortreffelijke koffie, cappuccino, cacao etc., binnen enkele seconden.

U heeft de keuze uit;

CinC’s No 3 Instant Coffee. Zonder meer een prima koffie. Precies het melange dat de Italianen zo waarderen. Aromatisch, vol en krachtig. Prima voor een stevige espresso of schuimige cappuccino.

CinC’s No 2 Instant Coffee. Dé koffie blend die wij Noord Europeanen prefereren. Zacht en aromatisch. Zonder de stevige Italiaanse afdronk en daardoor zeer geschikt voor onze manier van koffiedrinken, de hele dag door regelmatig genieten van een gevuld kopje koffie.

CinC No 1 Instant Coffee. Koffie zoals wij hem bij CinC graag drinken! Een (h)eerlijke Rainforest Alliance koffie met zachte aroma’s én een vleugje pit. Volgens ons de lekkerste Instant koffie die er te krijgen is.