Koffie

Koffiebonen


Door de ontwikkelingen op het gebied van koffie in de afgelopen jaren is koffie van verse bonen ook in het bedrijfsleven niet meer weg te denken zeker niet voor diegenen die hun klanten, hun medewerkers en zichzelf van de meest pure koffiesmaak willen laten genieten.

Voor deze liefhebbers heeft CinC uitstekende koffies geselecteerd. Drie om precies te zijn. Alle drie verschillend van smaak, voor ieder wat wils. En altijd de beste kwaliteit tegen een zeer vriendelijke prijs.

Wij ontwikkelden voor u;

CinC’s No 3 Coffee Beans. Zonder meer een prima koffie. Precies het melange dat de Italianen zo waarderen. Aromatisch, vol en krachtig. Prima voor een stevige espresso of schuimige cappuccino.

CinC’s No 2 Coffee Beans. Dé koffie blend die wij Noord Europeanen prefereren. Zacht en aromatisch. Zonder de stevige Italiaanse afdronk en daardoor zeer geschikt voor onze manier van koffiedrinken, de hele dag door regelmatig genieten van een gevuld kopje koffie.

CinC No 1 Coffee Beans. Koffie zoals wij hem bij CinC graag drinken! Een (h)eerlijke Fairtrade koffie met het zachte aroma van CinC’s no. 2 echter met een vleugje pit, als een draai aan de pepermolen.

Alle bonen koffies van CinC hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en worden ook nog eens volledig klimaat neutraal geproduceerd.